معرفی و راهنمای کامل استفاده از روش مزوتراپی برای شکل دهی بینی
مزوتراپی بینی برای افرادی که از جراحی بینی برای رفع نواقص آن می ترسند و یا به هر دلیل دیگری مایل به جراحی بینی نیستند، روش بسیار مناسبی است که بدون نیاز به هیچ گونه جراحی برای اصلاح کردن فرم بینی به کار می رود.
در این روش از ترکیبات دارویی برای اصلاح فرم بینی استفاده می شود و نتیجه آن بسیار رضایت بخش است. لازم به ذکر است که این روش به صورت موقتی است و باید تقریبا در حدود شش ماه یک بار مورد ترمیم قرار بگیرد.
مزوتراپی بینی برای چه کسانی مناسب است؟
به کار بردن این روش برای تمامی افرادی از قبیل زیر مناسب خواهد بود:
- اشخاصی که دارای قوز بینی در حد جزئی هستند
- افرادی که بینی انها قرینه نیست
- اشخاصی که نوک بینی آنها افتادگی دارد
- اشخاصی که بینی خود را قبلا عمل کرده اند و می خواهند تغییرات جزئی دیگری در بینی انجام دهند
- افرادی که می خواهند بینی انها تنها به میزان کمی کوچک شود
-
-
تفاوت جراحی بینی و روش های غیر جراحی بینی :
در روش های غیرجراحی از جمله مزوتراپی شخص کاملا هوشیار است و بی هوش نمی شود اما در جراحی بینی شخص باید کاملا بیهوش شود.در مزوتراپی نیازی به استراحت کردن نیست در حالی که در جراحی بینی شخص باید تا 5 روز استراحت کند.در روش عمل بینی بدون جراحی شخص پس از عمل درد ندارد.در مزوتراپی فرد به دلیل عدم استفاده از مواد بیهوشی با عوارض بیهوشی روبرو نمی شود وپس از عمل نیازی به زدن چسب ندارد.
پس از عمل زیبایی بدون جراحی شخص نتایج را بلافاصله می بیند در حالی که در جراحی بینی باید مدتی بگذرد تا نتایج مشاهده شود.اگر نگران بزرگ به نظر رسیدن بینی خود هستید با روش های غیر جراحی نظیر تزریق ژل،مزوتراپی و … می توانید ظاهر بینی را بدون جراحی زیبا کنید.
نحوه انجام مزوتراپی بینی
در مزوتراپی بینی داروهای ترکیبی و پرکننده ای از طریق سوزن مزوتراپی به نواحی عمیق تزریق می شود که با این کار میان طرفین بینی تقارن ایجاد می شود و فرم بینی بهبود پیدا می کند.در این روش پزشکان معمولا از بی حسی موضعی استفاده می کنند و سراغ بیهوشی کامل نمی روند.دوران نقاهت مزوتراپی بینی بسیار کوتاه و نهایت 5 روز است.پس از آن فرد می تواند به زندگی عادی خود برگردد.
ماندگاری مزوتراپی بینی
ماندگاری اصلاح فرم بینی با مزوتراپی در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد.در کل ماندگاری مزوتراپی بینی به موارد زیر بستگی دارد:
- سیستم بدنی فرد
- محصولی که استفاده می کند
- چگونگی تزریق محلول
-
چگونه به درم دسترسی پیدا میکنیم؟
پس تا اینجا متوجه شدیم که مزوتراپی یک روش خاص برای دسترسی به درم یا لایهی میانی پوست است. در حالت عادی روپوست یا اپیدرم به طور کامل روی پوست را میپوشاند و به ندرت چیزی از آن عبور میکند. مثلاً در بین عناصر طبیعی، تنها جیوه (که یک فلز بسیار سمی است) قدرت عبور از اپیدرم را دارد. پس داروهای موضعی خیلی سخت میتوانند به اپیدرم نفوذ کرده و به لایهی میانی (درم) برسند.
در مزوتراپی برای رسیدن به لایهی میانی مجبوریم از سوزن استفاده کنیم. البته روشهای بدون سوزن (Needle Free) هم برای مزوتراپی موجود هستند که سازوکار دیگری دارند. ولی به صورت رایج برای مزوتراپی از سوزنهای بسیار نازک و کوتاهی استفاده میشود.
مثلاً برای مزوتراپی پوست سر و درمان ریزش مو، میتوانیم داروی ماینوکسیدیل را مستقیم به لایهی درم بفرستیم. ماینوکسیدیل در حالت عادی به سختی از اپیدرم رد میشود. برای همین ماینوکسیدیل استفاده شده در مزوتراپی اثر بهتری نسبت به استفادهی موضعی دارد.
تاریخچه مزوتراپی
این روش درمانی سابقهی زیادی در پزشکی سنتی و مدرن دارد. اولین استفادهها از این روش به قرن 12 میلادی و کشور فرانسه باز میگردد. در آن سالها آمبروز پاره (پزشک دربار فرانسه) با استفاده از سوزن، سوراخهایی روی پوست ایجاد میکرد و داروهای گیاهی را روی سوراخها میریخت تا بهتر جذب پوست شوند.
مزوتراپی به شکل امروزی و مدرن توسط پزشک فرانسوی دیگری در سال 1952 معرفی شد. دکتر میچل پیستور برای درمان بیماری آسم تزریق وریدی دارویی به نام پروکائین را تجویز میکرد. وی بعد از مدتی دید که ریزش موی برخی بیماران بهبود یافته است. دکتر پیستور برای درمان ریزش موی برخی از بیماران، پروکائین را به صورت زیر پوستی تزریق میکرد. وی نهایتاً در سال 1976 نام روش ابداعی خود را «مزوتراپی» گذاشت.